Setkání se zastupitelstvem obce Komorní Lhotka

Dne 13. 05. 2015 proběhlo na půdě DZP setkání zastupitelstva Obce Komorní Lhotka se zástupci CPT (Centrum podpory transformace, o.p.s.), transformačního týmu a vedení DZP Komorní Lhotka k blížícímu se ukončení realizace projektu ,,Podpora transformace ústavu Komorní Lhotka‘‘ reg.č.CZ.1.04/3.1.03/87.00024.

Ředitel CPT ve svém vystoupení seznámil přítomné zastupitele s pojmem „transformace“ z pohledu CPT a podpořil naše záměry směřující k podpoře běžného života uživatelů. Ředitel ISÚ zdůraznil odpovědnost ke kraji v rámci naplňování transformace naší pobytové služby a představil strategický plán včetně organizace práce a financování DZP na příští pětileté období.

Vedoucí DZP prezentovala vzdělávací programy pracovníků přímé péče a vedoucích pracovníků v rámci realizace projektu. V průměru každý zaměstnanec absolvoval víc jak 70 hodin školení. Management se vzdělával v přípravě na transformační změny, finanční řízení, komunikaci s veřejnosti a strategii plánování soc. služby. Absolvovali 130 hodin školení. Sociální pracovnice shrnula dosavadní průběh transformačního procesu směrem ke klientům, a jejích zpětnou pozitivní vazbu.

Soubory ke stažení

pdfPrezentace